Blöt häst, blöt ryttare...

Vilken tur man har med vädret då.. Det har regnat typ hela dan och när jag åker till stallet är det för en gångs skull lite sol och inget regn, men så klart precis innan jag ska ut så börjar det spöregna... Och det fortsätter regna och efter en stund började det hagla jättemycket och sen slutade det och bara regnade igen, och sen började det snöa as mycket och sen började det regna igen, så snackom att vi var blöta! Vi red ute på ängen som vanligt nu när man inte får rida på grusvägen, och det gick ganska bra. Det blev mest skritt och trav i en 8 sen gjorde vi inte så mycket mer. och sen när vi skulle åka hem så såg vi från bilen att staketet var sönder så jag och pappa fick gå ut laga. Det var tur att vi såg, även fast dom antagligen bara hade gått ut precis utanför där på gårde, eller dom hade säkert inte gått ut alls men endå. Man vet ju aldrig :)
Blöt tjej <3

precis kommit hem från skolan och...

Nu har jag precis kommit hem från skolan och nu har vi LOOOOOV! as skönt! Vi sak ty åka till småland till mormor och morfars landställe på lovet och så ska jag ju gå och se hunger games på bio med kompisarna på måndag! :)
Det är många som säger att den är jättebra! Hoppas det! Nu sak jag snart åka och rida och hopas att det inte börjar regna igen..! Men nu är det lite sol i alla fall! :)

Veckan !

I tisdags va det träning och det gick inte så super, i onsdags red jag ute  regnet och det gick bra, förutom att man blev ganska blöt men häldre regn än snö ! Senpå kvälen i onsdags gick jag ner tll Alike hallen och kollade på match när herrarna kvalade till division 1, men om förlorade. Det är lite coolt för Fenix (hur det nu stavas) i gladiatorerna kör i vassunda och han ä ganska bra faktiskt! :P
Idag hade vi handbollsträning igen men idag var det 2 timmar, Det gick ganska bra och jag bev uttagen till DM med 97:orna på lördag! Och det är så skönt typ inga läxor! så nu ska jag göra ingenting! :)
i onsdags (i regnet)

igår :D

Igår blev det värsa shopping dagen i kista md mamma! asså jag pröva hur mycket som hälst och vi köppte massa saker! Det var kul! Idag har det inte hän så mycket.. Har vart med Olivia, Tove och Hedda efter skolan och det var typ det so varf kul idag :P nä de är väl lite annat som också var kul men jag kommer inte på vad så nu ska jag göra läääääxa....

Helgen

Igår när jag kom hem från skolan hade vi lite problem med nån död spindel på mikaelas rum som jag behövde ta ur och sen rymde kaninen men vi fick in henne igen. Sen åkte jag och red, och det var jättevarmt ute! Jag red mest ute på ängen sen på lite andra ställen runt där också, vi travade och skrittade, ingen galopp pga att vi inte vet om hon kanske har ont eller så efter som att hon inte vill galoppera höger galopp så stretcha henne lite efter och så. 

Idag körde jag först match med 97orna och vi vann med 19-17. Sen gick vi lite i täbycentrum innan andra matchen med 98orna och den vann vi också med 16-2 tror jag det blev. Det var en bra sissta match för säsongen! Det var kuligt ;)
Har vart borta hela dan så nu sitter jag och slappar i soffan ;)

vad har ni gjort i helgen då? :P


Trasigt fönster och lite så...

dag var det lte slappdag i skolan och det vra skönt! Först idrott, sen lite lapp svenska oc efter svenska lektionen blåste fönstret sönder så jättemånga lärare fick stå och håll i för att inte fönstret skulle ramla ner på parkeringen nedanför. Så dom stog där ett långttag inan de kom några som och hjälpte till at få in fönstret igen. Dom fönstret hängde bara i ett gångjärn utanför och var för stot för att ara lyffta in, så dom fick såga av gångjärnet och hålla på jätteläge så vi slapp halva mattelektionen. Sen var det no och vi ick sluta lite tidigare, Och så hade vi ingen engelska idag för att lrarn skule någonstans så vi fick slua innan 2!det vra skönt. Så när jag kom hem så gick jag ut med molly och gjorde lite läxor på altanen ch så. Det var ju jättevarmt ute!
Sen var det handbollsträningoch det gick bra tycker jA :P Och nu har jag gjort ännu mer läxor...

Handboll, rida och annat!

Igår hade vi handbollsträning och då följde mikaela med och testade och de gick bra! Efterdet när vi var på väg till bussen såg vi pappa på form så vi gick in till honom och tränade där vi också. Jag får j igentligen inte men pappa fråga ochjag fick endå så jag tränade i typ 45 minuter till eft handollsträningen ,så idag har jag träningsvärk...
Aa ock idag böra en ny kill iklassen och det var typ det som va annorlunda i skolan, annars var allt som vanligt. Efter skolan gick jag hem och var lite med Molly (hunden) ute på tomten, sen fick jag packa väskan som ska till mamma och sen åke jag och red! Det var jättevarmt ida! det var typ 17 grader i skuggan så då var det ju typ över 20 i solen! det var jätteskönt! Och det gick bra att rida också, och nu sitter jag här och ska jag göra skit läxa...

Dagen typ?

Asså jag glömmer alltid bort att vi  börjar kl. 9 på måndagar... Tänker att vi börjar kvart över 8 som vi brukar så jag går upp för tidigt! Aja men det gick bra idag i skolan, VI fick ha en as konstig vikarie! Men jag hoppade sissta lektionen på handbollsprofilen för jag har vart sjuk och är förskyld och så. Efter skolan var jag med Hedda och det var kulit! ;)

Dagens ridpass

Idag red jag med Mikaela och vi red typ runt hela alsike, eller det är svår att förklara men vi red innervägen till alsike och sen yttervägen tillbaka. Vi red barbacka och vi red säkert i nästan 2 timmar. Det blev mycket trav och båda hästarna var ganska nlugna idag :) efter att vi var klara och väntade på att bli hämtade, så vi blodfläckar på golvet som ledde till katternas "lilla ställe" (eller vad man nu ska kalla det) och där var det en katt som haltade och kunde inte ens stödja lite på benet så vi gick och sa till ägaren, så nu håller dom på och försöker få tag på katten som hälst inte vill bli fångad...

Dagen

Jag har var i alsikehallen och kollat på matcher och sen kom jag hem för ett tag sen och åt lunch och nu kommer vi få gäster! :) det är typ det som händer idag.

Dagens ridpass

Jag åkte till stallet när klockan var typ halv 4. Det är så skönt att det är ljust ute nu! För ett tag sen vid den tiden var det ju kolsvart! Aja men redan när jag kom busade dom runt i hagen så jag visste att hon skulle vara på lite bus humör och jag hade rätt ;) Först gick jag runt med henne i longerings linan ute på gården utanför och det tyckte hon var kul! Hon gick så fint efter mig och så fort hon kom en bit bakom travade hon ikapp mig och så gjorde hon lite små skutt ibland också. Sen longerade vi lite också och efter det red vi på ängen och det gick ganska bra. Ibland när hon kände för det så bockade hon lite och så men jag ramla inte av och det blev ett bra ridpass ändå så det är bara att vara glad :)
Bilder från idag!
Och sen på vägen hem mötte vi en glad tjej som gärna ville in i bilden och hälsa! Sötis Molly!

Hemma idag med.

Jag är hemma från skolan idag med så nu sitter jag och gör ingenting vi datan, och jag hoppar handbollsträningen idag också...

Blev inget rida...

Jag rider inte idag, är hemma och vilar istället efter som att jag inte mår så bra! Så idag får christin rida istället.

Sjuk?

Imorse kände inte jag mig så bra men jag hade inte feber och så, så jag gick till skolan ändå. Men sen efter första lektionen blev jag ännu mer hängig och fick feber så jag fick gå hem. Men jag känner mig lite bättre nu så får se om jag kommer till skolan imorgon..? Och får se om jag orkar rida sen när pappa kommer hem också ! hoppas det!


Upplandslaget!

Idag efter skolan åkte 98:orna i handbolls laget till rimbo för att träna med massa andra upplanslag. vi var typ över 30 sycken som var där och nu ska vi träna några gånger med dom så kommer dom att plocka bort fler och fler och till slut blir det ett lag som kommer att vara med i sverigecupen eller var den nu hette. Där tävlar alla destrick i sverige mot varandra! Så det är bara att hoppas att man är tillräckligt bra :P nej men det var ganska kul!

Grattis Alva!

I går fyllde Alva år så vi hade lite "kalas" (eller vad man ska kalla det ) för henne i lördags och igår var vi typ på ikea hela dan men aja. Men grattis!

Hovslagaren och allt !

Hovslagaren skulle komma kl. 4 så jag åkte ner innan och tänkte att jag kan rida innan. Jag kom ner typ kvart över tre och börja rida vid halv. jag red typ fem minuter på åkern sen ser jag hovslagarens bil komma så jag fick rida tillbaka igen, men jag red barbacka så det var bara att ta av trenset och så blev hon skodd. På första sidan gick det inte så jättebra men på andra sidan gick det bättre när jag kom på att om jag stod och lekte med charmtrolls mun och störde henne lite så att hon tänkte på lite annat så gick det bättre! Sen red jag efter att hovslagaren hade åkt också och det gick superduper! :D
 
(bilden är inte från idag!)


Stallet nästa!

Nu ska jag till stallet, sen ska jag hem och städa rummet... Asså finns det nån i hela världen som gillar att städa? Svar: Nej, det finns ingen som gillar att städa!


Bildbomb!

Och här kommer bildbomben!

Från idag






(ser ju jätteglad ut!)





För några dager sen!












Bildbomb kommer!

Imorgon blir det bildbomb på hästarna! Ska ladda upp bilder från mobilen och så ska jag och sara till stallet imorgon och ta massa bilder! :D


blabla

Nu har jag inte skrivit på ett tag men jag har inte orkat och så har jag inte varigt hemma, men i fredags red jag ute på ängen och det gick jättebra! sen efter det på lördagen åkte vi till våra kompisar hanna och lina och vi sov där till söndag. sen har jag inte gjort så mycket mer, blablabla... :)

Worldfeud

Fick 1552 poäng på WF! Trodde inte änns att det gick att få så mycket! Jag som tyckte det var mycket med 210 poäng!

Nu har jag inget mer att skriva...

Nu har jag kommit hem från handbollsträningen, det gick bra och var kul. så nu har jag inget mer att skriva om :)

RSS 2.0