Dålig uppdatering kommer..

Nu sak vi bort igen så nu kommer det inte hända så mycket på ett tag, Men vi kan köra dagens blogg och tidsinställda och lite så! :)

kan man bli bloggrapad?

För isåfall blev jag det i innlägget innan :P

Puss babys<333

Tja tja bloggen <33 idag har jag varit med Tove och en gurka :D<33333333 idag ska Tove sova över ^^ grymt <333 puss bloggen bloggar senare ❤❤❤❤❤❤❤


Tjabba tjena hallå

Igår var vi på stranden typ hela dan och idag kommer Tove och sover här! :) Det blir kul! 
 
Jag vet att det är lite dålig uppdatering men det är ju sommar! Då vill man ju inte sitta inne med datorn men jag skriver när jag kan! :)

Dagens Ridpass - Emelie följde med!

Idag följde Emelie (http://frimle.blogg.se/) med och red! Det var kul! Hon red Charmtroll och jag red kurtan. Så red vi ut i skogen och det var mysigt! Och båda hästarna var lugna, ibland när man rider ut med båda två så blir dom ganska pigga och ganska jobbiga, men det gick ju jättebra idag! Det är bara dom där jäkla bromsarna..! Det är kul med lite sälskap (hur stavas det? selskap? Nej! sälskap! ska det vara 2 L? sällskap kanske!) ibland! Det var roligt! Det får vi göra om! :)
 
 
Och juste.. Charmtroll hade tappat sin ena sko nu igen.. Tur att vi inte behöver betala hovslagaren varje gång hon tappar skorna för då hade det blivit dyrt... <3

Stan!

(Jag har inget bättre för mig att skriva om dagen som ni säkert tycker är skit tråkigt att läsa, men då får ni väl kolla in nån annans blogg! Eller nä gör inte det! STANNA hääär <3 Men jag kommer inte på nått annat att skriva! :/ sååååå.... )
 
Idag har jag vart i stockholm med Alva, Gurra och Erik och det var kuuuligt :) Pallar inte skriva allt vi gjorde (Tuuuur tänker ni, för ni orkar ju inte läsa om vad jag gör hela dagarna) Aa och Gurra lärde oss hur man åker tunnelbana efter som att vi i Knivsta enligt honom "inte kan det" (det kan vi)
Så nu vet ni vad jag har varigt någon stans i alla fall! 
 
Så tack för att ni läste mitt tråkiga inlägg endå <3 Snälla människor! 
 

Stolt tjej som hoppa från 3:an! xD

Vi var på stranden idag med familjen och våra "kusiner" (låssas/plast elr vad man nu säger) och jag hoppade från 3:an! Jag är skitstolt! Jag gjorde det förra året och då var det precis lika dant, nästan ännu värre den här gången, jag stod uppe i hopptornet i kanske,, en timme minst.. och jag gick upp och ner om och om igen.. :P Men det såg så högt ut! Och efter ett tag stog typ alla på hela badet där uppe och kallade mig fegis och det slutade med att dom (på skojj) puttade i mig och jag skrek som en tönt..! och det var lika läskigt varje gång jag hoppade i! Men jag gjorde det ;) Man känner sig lite töntig när det kommer 6 åringar som gör volter där uppifrån, och där står jag och vågar inte ens hoppa!
 
Det var kul där i alla fall! Och det är vad jag har gjort idag!

Läs så får du seee...


Sant, sant..! xD


Jag har inget att skriva..

Jag har inget att skriva! :O vad ska jag göra? Jag får vänta tills jag har något att skriva och vi får väl se hur lång tid det tar, för jag orkar inte blogga nu.. :P Se you later, alligator!


hejpådigmed!

Nu är jag hemma igen! Har varigt på några kompisars landställe sen i fredags! Det var kul, vi åkte ut med båten till en ö och bada och åkte ring efter båten! Det var kul! Det ända dåliga var bara att dom hade bara utedass.. Men det gick ju bra ändå, det var inte ett sånt där äckligt dass som luktar apa! Jaja men det var kul där och vi kom hem för ett tag sen och precis när jag kom hem stack jag ut och sprang. 
 
Jag hade skrivigt ett inlägg med "Dagens ridpass" i fredags men det verkade inte vilja laddas upp så vi får se om det kommer någon gång eller inte. :)
 
 
 

Dagens ridpass - tempoväxlingar m.m

Idag red vi ut på grusvägen och tränade mest på tempoväxlingar! Det gick bra! Men det var så himla mycket bromsar! Och dom var på mig också! Jag blev biten igenom ridbyxorna.. Det var jobbigt, så när vi kom hem så öste jag på sånt där flugmedel!


Kanin på rymmen!

Igår kväll vid typ 11 tiden kom en granne och plinga på och sa att kaninen hade rymt! Så det var bara att gå ut och försöka fånga in henne igen, men det gick som tur var gansak fort att få in henne! Mycket snabbare en förra gången! När hon är inne i buren så är hon jätte tam, men när hon har rymt så får man inte röra henne! Och det är  pga vår kära vove som hon rymmer för Molly puttar på staketet så att det öppnar sig! Kaninen/Humlan har en hage utanför buren med kompostgaller där hon bara får vara när vi är hemma och det är det Molly puttar upp.. :P
Busaaar <3
 

Alborgen!

Idag åkte vi till Alborgen! Det är som Bodaborg, och om ni inte vet vad det är så är det som en fångarna på fortet grej :P Man får gå in i olika rum där man ska lösa en massa saker för att komma vidare till nästa rum och så! Det är kul! Vi var två lag och mitt lag vann såklart xD Haha nä men det var kul :)
 
Vad ska man göra på sommarlovet när alla kompisar är bortresta? Nån som har något tips för jag kan verkligen inte hitta på något att göra! Detg är ju tråkigt att bara sitta med datorn hela dan! Specielt när det är fint väder ute, vilket det i för sig inte har varigt på typ hela sommaren.. Nej men jag behöver lite tips! 
 
Och nu har min lilla plutt kommit hem igen! <3 Molly har varigt borta hos en annan medans vi var på semester! Och det var konstigt att komma hem utan att en överlycklig hund kom flygande i dörren. Men idag hämtade vi hem henne igen <3 det var skönt, det känns tomt utan henne!
 

Dagens ridpass - #Skogstur # Hopp över bäck

Det var kul att komma till stallet idag! Det känns som att det var länge sen, även om det typ var två vecka sen! Vi har inte varigt hemma så jag har inte kunnat rida. Asså det gör änns dag när dom kommer springande när man ska hämta dom i hagen! <3 Vi red ut i skogen idag som vanligt men vi tränade lite på tempoväxlingar och lite skänkelvikningar och så idag. Sen hoppade jag med henne på första gången på länge! Vi hoppade över ett litet dike och det tyckte hon var kul! Hon vart jätte pigg efter att vi hade hoppat och jag fick trava runt med henne på volt ett långt tag för att hon skulle lugna ner sig! :) haha man märker tydligt på henne när hon tycket om något! Om vi hade hoppat på bana så är jag säker på att hon inte hade tyckt att det hade varigt lika kul, men skogsmulle som hon är så är det bästa som finns (efter havre) att busa i skogen! :D <3


Vinnaren av dagens blogg!

Det har varigt skitsvårt att välja! Faktiskt svåraste gången av alla! Men nu har jag kommit fram till en vinnare!
:D
 
-----> http://gondich.blogg.se/ <-----
 
 

Hemma igen!

 Nu är vi hemma igen efter att ha varigt i dalarna! Vi var i leksand, och hade hyrt en stuga. Man kan ju säga såhär att vi hade ju inte jättetur med vädret precis, men det gick ju bra endå. Vi kom di ti onsdags, och på torsdagen så åkte vi till falu koppargruva! Så fick vi gå ner i gruvan och kolla! Det var coolt! 
Och man fick ju ha sådär skitsnygga kläder också ;P
 
 
I fredags så var vi på leksand sommarland! Det var kul! Det kunde ju ha varigt liiite mer sol men jaja..
Det var lite läskigt för dagen innan var det en 14 årig kille som drunkna där inna :S
 
 
Jag fixar dagens blogg imorgon eller nått för jag orkar inte idag :P
 

Trevlig tur till värnen (elr var det vättern?) synd bara att det var en och en halv timme åt fel håll...

Vi åkte hem från småland idag, och det brukar ta ungifär 5 timmar. Det gjorde det ju inte riktigt... Vi åkte tidigt, typ kl. kvart över 8 för att vi skulle hem till pappa, och vi ska till leksand imorgon och behöver packa och så. Och så åkte vi först på rätt väg, sen åkte vi fel men det märkte inte mamma så vi förtsatte åka i en och en halv timme åt fel håll, och hon märkte ingenting fören hon såg skyltar om gränna och man började se värnen... (det kan ha vart vättern också,, har inte så bra koll.. :P) Aa så det var bara att vända... Så det tog ungifär 9 timmar istället för 5 att komma hem...
 
Och imorgon ska vi iväg igen.. Fast det blir kul!  :)
 
var med i dagens blogg!!!
I
I
I
I
I
I
I
I
V
 
(och det där skulle föreställa en pil)

Nu kör vi dagens blogg igen då! :)

Vinnaren utses när jag har kommit hem och det är om ungfär en vecka,
så passa på att delta nu när jag är borta! :)

Regn, regn och regn...

Vart är solen?! :O :(
 
Jag är i småland på mormor och morfars landställe och det är rätt så dålig teckning här så det blir inte så mycket bloggande...
 
Och juste! Bättre sent en aldrig, emidanasbrandt på instagram :)

Dålig uppdatering väntar..

Imorgon åker jag till småland, till mormor & morfars landställe, Och efter det så åker jag till Leksand i några dagar så nu väntar lite dålig uppdatering, men jag kommer tillbaks :)

Överrasknings middag!

Idag fixade jag och Alva (syrran) en överrasknings middag till mamma! 
Vi gjorde en köttfärspaj och en sommrig sallad med paprika, tomat, sallad, jordgubbar, fetaost och hackade hasselnötter! Det blev faktiskt jättegott!
 

So true..! :D


Stallet igår!

Igår åkte jag till stallet "tidigt", fas det var inte så tidigt , kl var typ halv tolv men endå.. det var tänkt att jag skulle åka dit lite tidigare :P Det är mysigt att rida på förmiddagen ute i skogen, för då är inte solen så stark och det är skönt! Jag red faktiskt rätt ut i skogen igår och det tycker charmtroll är kul! :)
 
gammal bild :)

STallet igår - Huggorm!

Igrå gick ju jag till stallet och det tog lite längre tid en jag trodde :P Det brukar ta typ 40 min men det tog nog en timme och 20 min elr nått :P
 
På vägen dit höll jag på att trampa på en huggorm! :O Den var jätte stor, svart och hade sicksack på ryggen! Det är så huggormar ser ut va? :P
 
Efter som att det tog lite längre tid en jag trodde att det skulle göra att gå dit hn jag inte rida så jättelänge men jag skyndade mig ut i skogen barbacka och red en sväng. Sen åkte jag och pappa och köpte Thi mat och åkte hem och kollade på Titanic! Det var jättebra! :)
 

Haha!


Går till stallet

Idag ska jag gååå till stallet.. med Molly, hon får följa med dag :) Hon brukar inte få följa med när jag är själv i stallet efter som att man måste gå över lite vägar när man rider till skogen och då vill inte jag att hon är lös, men hon får vara kvar i stallet medans jag rider. :)
 
Sen ikväll är jag själv med pappa så då ska vi hyra film och lite så :) <3'
 

Rädd för fiskar!

Asså jag är jätterädd för fiskar.. Fast det är bara om dom är i vattnet när man badar tex i sjöar eller hav. Bara om det är en pytteliten fisk så vågar inte jag hoppa, eller om man känner något under vattnet så får jag typ panik! :P
 
Jag vet inte hur jag kom på det här nu men nu vet ni det :P
 

RSS 2.0