lite vad jag tycker om DASS..

Asså jag gillar inte dass... Vi är på ett ställe där det bara finns dass.. Det är i för sig ett ganska "fint" dass elr vad man ska säga,, men jag tycker i alla fall inte om det!

så nu vet ni det :P haha kom bara på det...

jag har TÄNKT!

Vet ni vad jag kom på igår när jag låg i sängen och inte kunde sova? Att det är väl inte så kul för er att veta vad jag har gjort varenda dag, dom flästa vet ju lixom typ inte vem jag är :P elr jag vet inte.. men vet bara att jag inte tycker att det är skitkul att gå in på en blogg och få reda på att den "främlingen" tex har vart på stan med en annan främling :P haha elr att den "främlingen" har ätit köttbular till middag! Äre bara jag som tycker så erl är jag typ helt crasy? haha kom bara på det, så ska försöka skriva om lite annan istället, fast jag kommer inte att sluta med det helt!! men kommer skriva om lite annat också :) men jag vet ju inte? ni kanske tycker att det är jättekul att läsa om vad "främlingar" gör på dagarna så slutar inte helt med det i fall att ;) Haha

Länkbyte!

Länkbyte med
http://finest.se/mikaelaonnelind




Valborg imorgon!

Idag har jag vart med kompisar i Väsby centrum och sen var vi ett tag hemma hos dom också och Aa det är typ det jag har gjort idag om någon bryr sig :P vet inte varför ni skulle bry er om det men aja det var i alla fall kul!

imorgon är det vaaalborg,, och det verkar som att det kommer bli ganska skönt ute och inte kalt och skit :D har inte riktigt fattat vad vi ska göra imorgon men vi har massa saker och folk vi ska träffa. Det är kul!

och om ni undrar, om det typ verkar som att jag aldrig rider så är det för att det är andra i familjen som också rider , även om jag typ rider mest, flera gånger i veckan faktiskt även om jag ibland glömmer att skriva om det.. :) och nu sissta tiden, typ de senaste 2 veckorna elr så så har jag faktiskt inte ridigt så mycket, men jag har inte hunnit och inte kunnat så då får andra rida.

så nu har jag fått skriva av mig nu innan jag ska sova..! Tacktack å godnatt :)

Hallåååå

Åkte och red igår efter skolan och det gick väl ganska bra,, hon höll på och tramsar och bockar och så, så det va väl lite jobbigt men annars gick det bra! Det är lite jobbit när man inte får rlda på grjsvägen som jag brukar, dom har typ stängt för för kärlen i marken eller vad man säger, haha :P aa men det är lite jobbit för jag har inte så många ställen att rida på.. Men pappa var med i går och vi red i skogen jag och charmtroll :)

sen sov jag över med tjejirna! :D det var kul! Och nu väntar jag på tåget,, ska till Sollentuna. På "kalas" elrvad man ska kallare :P

Solen, var är du?

Sitter hemma i sängen och hare tråkigt vid datan,, har vart ute med Molly i regnet och gjort läxor... Ska kanske rida sen också,, får se när pappa kommer hem! Och imorgon ska jag sova över med några kompisar och hare kulit"! :P och sen måste jag upp ganska tidigt,, elr det beror ju på vad man tycker är tidigt men typ vid nio.. vet att det är många som inte tycker att det är tidigt men jag kan sova hur länge som helst och då är det tidigt :P haha naej men endå ;)
Haha hitta lite bilder när jag och Alva va små :)

Är med och tävlar...

är med och tävlar på
http://finest.se/mikaelaonnelind#comment_form_2105201

Snart tårtkalas!

Snart är det handbolls avslutning och tårtkalas och massa! Så hinner inte rida idag så får göra det imoron efterskolan stället..

Långtur med Molly :)

Nu har jag vaigt ute på långtur med molly och hon har badat i lite beckar och så och haft skitkul så nu är hon blöt :)
nu ligger jag i sängen och gör lite läxor och håller på med datan och lite sånt :P och snart ska jag va duktig och ska ut och springa!

Tjo

Idag har jag vart med olivia, Hedda och mattis efter skolan :) vi gjorde inte så mycket men var i Knivsta på bibblan ett tag för dom skulle låna några böcker och så gick vi runt lite och så, inget speciellt men det var kul! Och på onsdag ska jag rida igen'! Vi får se hur det går den här gången, om vi ser några läskiga väderkvarnar igen eller om dom läskiga sakerna kan hålla sig borta  från oss ;)
Och det är as bra,, för det verkar som att våren tänker komma nu! :D det är skönt!orkar inte med vintern längre...

Sprungit

Har precis varigt ute och sprungit ,, det gick faktiskt ganska bra försatt vara första gången det här året, jag har i för sig kört handboll men det är inte riktigt samma, det är mer "start stop"  så det gick ganska bra! Var ju tvungen att springa nån gång innan jag är med på löpträningarna i spåret som kommer va typ varje måndag!  ;)

Orkar inte...

Det har hänt lite grejer så ni vet om det blir lite dålig uppdatering nu ett tag... :/

Dagen!

Idag har vi varigt och kollat på tapeter till mitt blivande rum, och snart ska jag ner och köra pingis i källaren :P och så hade jag tänkt att jag skulle ut och springa också! Och jag kommer inte att rida i helgen, det ska Mikaela göra.

sitter på tååget

Sitter på tåget påväg till Sollentuna nu och har det tråååkigt..! :P

Dobidobidooo

Har fett ont i kroppen efter igår när jag ramla av... Jag har ont i nacken nu också o de e inte skönt.! Och så blev det ju inte bättre i handleden av att jag stog i mål på handbolls träningen heller! (är inte målis och suger i mår, men stog endå för att det var kul och jag skulle igentligen inte vara med för jag är förskyld) Men det var kul! :D
Och vi har haft prov idag igen och det gick bra :) nu ska jag göra läxa :P
the studio bild

Rekord! :D

Besöksrekord i går på bloggen! :D Kulit! ;)

Så kan det gå...

Jag åkte och red idag efter skolan och det gick ju sådär, jag red Barbara och han bara komma ut på ängen och då såg hon  en lite väderkvarn som dom hade ställt ut på tomten bredvid (den har hon blivit jätterädd för förut) och hon går och kollar på den i några sekunder och sen vänder hon runt och galopperar tillbaka till stallet och där på marken ligger jag. Men jag gjorde inte illa mig i alla fall, elr fick lite ont i handleden men det är lugnt! Så det var andra gången som jag ramlat av och förra gången ramla både jag och hästen, men det gick också bra som tur var! Aja men sen var det bara att gå och hämta henne och rida klart! :)

Det gick ju!

Det gick ju bra att cukla med molly! Och skitiga blev vi av att gå i leran... Och så började det ju spöregna och hagla på vägen hem men skit samma :)

Tjooo

NU är det tänkt att jag ska göra läxor men det orkar jag ju inte precis nu så det gör jag om ett tag! Och om ett "lite tag" ska jag till spåret, för det är löpträning. Men jag ska inte springa för jag är förskyld men jag ska dit och gå med olivia i alla fall, hon sk ainte heller va med, och så hade jag tänkt ta med molly och vi ska cykla dit så vi får se hur det går :P men mikaela har cyklat med henne och hon sa att det gick bra så jag hoppas att det gör det nu också ;)

Länkbyte!

http://jenniieefer.blogg.se/

Upplandsträning igen!

Asså jag  har inte mått super idag... Är förskyld och har nog sovit lite för lite i helgen :/ Det märktes att jag var förskyld först på profilen i skolan! Det blev jobbigt att andas och så men jag körde på. Sen somnade jag en timme i soffan när jag kom hem. Och kl. 6 så var det dax för upplandsträning igen. Det gick inte så bra... så behöver ni inte veta mer... Även om det inte gick så bra förra gången så gic det i alla fall bättre då en idag men skit samma, det är ju två träningar till innan dom börjar plocka bort spelare! 


Hiss & Diss


För att snön aldrig vill försvinna, och när den väl försvinner kommer den tillbaka!










För att snön håller på att smälta bort igen! :D


Dont dream your life, live your dream!

Snart ska jag åka och rida och nu äre ju sol! Hoppas snön smälter och aldrig kommer tillbaka, i alla fall inte i tills det är vinter igen! Efter det hade jag tänkt springa men jag får se om jag gör det idag..? Aa och sen sak jag inte göra nått mer idag,, Jag får väl hitta på något ;)



Och imorgon är det upplands träning igen :O


Bowling!

Idag har jag bowlat! :D Jag gjorde två strikar, fast den ena räknades som spire för jag missade alla på första och fick ner alla på andra, men det tycker jag också borde räknas som strik! ;)
Och nu har jag precis vart ute med molly i SNÖN som inte fick komma..!

Don´t forget to smile!

igår var jag hos charmtroll och när jag kom kom charmtroll galopperande i HÖGER GALOPP som hon inte kunde! så det känns ju lite konstigt att hon kan det i hagen men inte när jag rider så vi funderar på om det kan ha med sadeln att göra? så jag får väl testa att galopera höger barbacka nån gång men hon får i alla fall vila nu den här veckan ifall hon har ont eller så!
nu ska jag snart på handbolls träning! :)

jahap..

Snart när pappa kommer hem ska jag ner till stallet och skritta charmtroll lite så att hon får röra på sig lite även fast hon ska vila nu den här veckan, eller längre men för hoppningsvis blir det bättre.!
Och imorgon har vi prov också.. öhh NO prov,, Och nästa vecka har vi Matte prov också.. ! Orkar inte!! och  massa läxor har vi också! :/

Dagen! !

Aa idag började skolan igen och det var ju inte så kul... skulle gärna haft lov lite längre..! Efter skolan var jag med Hedda, Olivia och Mattis! Det var kul fast vi gjorde ingenting,, elr vi gick ut med Molly i det fina vädret... NEJ DET ÄR INTE FINT VÄDER!!!! NÄR SKA DET BLI VÅR?? fast det skule typ bli varmare imorgon enligt pappa!
Det blev ingen handbollsträning idag?! vet inte varför men den var typ inställd. Nu ska jag göra läxor och ha tråkigt! :)

Hemma Igen! :)

Nu har jag kommit hem från småland efter 5 timmars bilresa..! Fast jag sov ganska länga :P så det var inte så jobbigt ;)
Jag har inte ridit idag för vi tror att kanske Charmtroll har ont så nu ska hon typ få vila ett tag... tråkigt! :( <3

Dålig uppdatering!

Nu kommer det säkert vara lite dålig uppdatering nu under några dagar, är i småland nu och det är inte världens bästa mottagning och inte så mycket till internet men ni får stå ut ;) kommer hem på måndag :)

Småland..!

NU ska vi snart åka bil i typ 5 timmar.. Jippey!! nej det är inte så kul men det är skönt när man kommer fram! det är mormor och morfar som har sitt land ställe där så det är dit vi ska. Så jag sitter här och väntar på att vi ska åka snart da,, :)



Och snart glad påsk också! Jag vet inte riktigt vilken dag det är man säger det på men GLAD PÅSK!!! :D


Charmtroll <3










'






puss pårej också charmis <3


Molly <3


Molly med rött band! <3












Molly och Sigge







puss pårej molly <3


Nu kommer det snart att komma lite bildbomber bara för att jag har så tråkigt..!

Det kommer så håll koll! ;)

Jag har tråååkigt..!

. . . J A G H A R T R Å K I G T . . . . . .  J A G H A R A S T R Å K I G T . . . . . . . . J A G H A R P I S S T R Å K I G T . . . . . . .


Igååår!

Igår gjorde jag inte så mycket,, eller jag bakade muffins! ;) och sen kom hedda och vi busringde lite med Alva och hennes kompis och det gick ju bra... eller hur Rebecka?! ;) Haha Aja men det var kul! phaha och sen på kvällen använde vi de där busring.se och det var så jävla kul!!!!!!! :D sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag :P men vi får see!

Hunger spelen!

Igår åkte jag och kompisarna in till uppsala och såg Hunger spelen! Tycker den var as bra!
Så om ni inte har sett den så tipsar jag om att åka in och se den! ;)





Fixat header till syrran

Nu har jag fixat en ny header till alva och hennes kompis nya blogg. Jag är inte precis proffs på att fixa sånt men nått blev de i alla fall?!
http://freshgirls.blogg.se/

dagens ridpass

Har vart och ridit nu. Det gick ganska bra, försökte få henne att galoppera höger galopp men det gick inte så bra. Hon bockade bara, men vänster gick bra! Sen blev det mycket trav och så idag med ! :)
fråga mig inte vad kurtan gör me sin mun för det har jag ingen aning om!  :P

DM

Igår körde vi DM med 97:orna och det gick inte så jättebra , sen behöver ni inte veta mer ;) hehe
Men vi var där typ hela dan , och om det hade gått bättre för oss så skulle vi ha stannat till typ 8 elr vad de var!
Och har inga bilder heller... men skit samma :)

RSS 2.0