Headern klar!

Nu är headern som rebecka fixat klar! (http://rebeckaperssons.blogg.se/) Tack , Tycker det blev as bra! <3

Header på G

Om det ser lite konstigt ut så är det för att Rebecka håller på att fixa ny header till mig :)
http://rebeckaperssons.blogg.se/

Idag..!

Idag fick vi sluta tidigare i skolan! as skönt,, vi slutade typ vid ett nått sånt.
Sen var jag med Hedda, Tove, Olivia och mattis och efter det var det handbollsträning :)
Och nu är det läxa... men jag är typ klar med den nu :)
så det är det jag har gjort idag !
Och igår fick jag en ny mobil!!! typ en  tidig födelsedagspresent. skit snygg om jag får säga det själv! ;) tack tack ! <3
Jag fick en rosa men den är MYCKET snyggare i värkligheten!

Och där kom dom!


Hejdå lov, hej skola...

rubriken säger allt...

ridaaa!

idag följde mamma, staffan och dom, och våra kompisar med och red och åkte pulka och grilla och så i skogen! det var kul! Imorse och ibörjan regnade det men sen blev det sol och skönt!  Så nu har jag duschat och vet inte riktigt vad jag ska göra...

Dagen!

Idag åkte vi först typ vid 11 erl nått till bromma blocks elr vad det nu heter men där träffade vi våran moster och vår kusin, hon är typ 1 och halvt och är grymt söt!, och där åt vi lunch och så. Sen åkte vi hem till några kompisar och var ute och blev skit blöta för det regnade och var slaskit men det var kul! :D och nu är jag hemma och har precis ätit hemmagjord pizza! gott fast jag var typ inge hungrig så jag åt ganska lite men skit samma! :)

Ingen bild...

Det blev ingen bild på "cupcaksen" för jag är inte hemma nu och dom har ingen sladd till datan som passar till min kamera så ni får se dom när jag kommer hem om några dagar :P men dom blev faktiskt ganska bra! det tog typ flera timmar att göra dom, men det var kul! ni får en bild på några andra cupcakes i stället men dom har inte jag gjort!

Cupcakes!

Nu har jag inte feber längre!! är bara hostig nu men det börjar också bli bättre! Så nu står jag och bakar cupcakes! :D om ni har tur kanske det kommer en bild sen när dom är klara?

sjuk...

Jaha då var man sjuk då... har feber, ont i huvet, ont i halsen och hostar! Hostat och varigt jätte hes har jag vart i flera dagar men i natt fick jag feber också :( Hoppas jag blir frisk snart, för vi skule ju åka skidor nån dag i veckan!

Tolkat (som jag inte visst att det hette)

Igår åkte hela familjen ut i skogen med både häst och hund, och vi åkte pulka efter chamtroll och vi grilla och det var jättekul! Det var as kul att åka pulka efter charmtroll när hon galoppera, och jag, Mikaela och Christin turades om att rida! Fast det stänkte så mycket snö så man fick blunda! Sen gick jag, min lillasyster och vår kompis Hanna dit idag också och vi åkte pulka efter idag med! så jag och hanna turades om att rida. Idag tog vi det lite lugnare så det blev mest skrit och trav. Molly fick följa med idag med men idag var hon jobbigare,,, men det gick bra endå!
Det var i alla fall jättekul! :) Glömde kameran så det blev inga bilder :( men det kommer några andra bilder!

Pulka!

Idag ska vi åka pulka (eller Tolka som jag precis fick lära mig att det hette) Och det ska bli jättekul! Så ska vi grilla i skogen och hunden ska med också! ska bli skit kul! :D

Haha!

En cowboy kom ridande in i staden och stannade utanför saloonen.
Efter att han stigit av hästen lyfte han på hästen och kysste den i baken.
Detta såg bartendern och han frågade cowboyen varför han gjort så.
- Jag här så nariga läppar, svarade cowboyen. - - Jasså, hjälper det mot det? frågade bartendern.
- Nej, men inte fan slickar man sig om munnen efter det!

Dagens ridispassis!

LOOOV! gud va skönt med lov! Det behövdes..!
Idag var det jätte skönt ute så jag hade bara en tunn jacka på mig när jag red plus att jag hade jacken öppen! Det var jättevarm och soligt! Det gick super att rida och charmtroll var lugn och fin! På tillbaka vägen när jag red mellan åkrarna hade det börjat bli mörkt och det blev JÄTTEmycket dimma! man såg bara några meter framför sig, sen var det helt vitt! Men det var bara på slutet innan var det ingen dimma.

Dagens ridpass 15/2-12

Idag har jag inte mått så super... har haft ont i huvudet och i magen, och min lilla syster är magsjuk också så kag hoppas att inte jag blir det..! Men jag åkte ner till stallet och red endå och det gick bra! Jag (och charmtroll) red ute på åkern och pullsa runt i snön. Det blev mycket trav och lite galopp i slutet. Det vra skönt att det inte var så kallt! idag var det typ bara -3* så man frös ju inte ialla fall! :)
och nu har jag ju fått nya täckisar erl överdragsbyxor och nya skor så nu fryser jag inte längre! ;)


nya grejorna! Västern är jätteskön!


<3 Alla hjärtansdag! <3

Glad alla hjärtansdag!

Igår red jag och sara och det gick bra! vi tog det lugnt så det blev inget sken, och det var tur ;)
Vi red på den vanliga grusvägen.




Dagens ridpass = hjärtattack!

okej, det började med att jag och sara (som rider andra hästen i stallet, och även är min klasskompis) red ut och det gick bra. Vi hade inte kommigt så långt och höll fortfarande på att värma upp hästarna så vi skulle ta lite lugn trav i en uppförsbacke. Charmtroll red bakom Kurtan (vi brukar inte trava/galopera bredvid varan pga att dom blir lite väl triggade) och det gick först bra men sen började charmtroll galoppera efter som att kurtan travar lite snabbare en henne så ville hon komma i kapp, och då saktade jag in henne igen och då blev det lite större mellanrum mellan hästarna, och då bockade charmtroll 2 gånger så jag höll på att falla fram över henne men jag lyckades hålla mig kvar och då ser jag hur kurtan sneglar bak på charmtroll och det är då det händer! Han börjar galoppera bor i sken och charmtroll hänger på! Det första sara sa var "Han galopperar!" för vi har ju inte kunnat få upp honom i galopp när vi ridigt honom tidigare. Men dom förtsätter att bara springa allt av dom kan och jag hör sara ropa till mig att jag ska stanna men jag bara svarar "jag försöker men det går inte!" och dom bara springer! asså jag blev helt chockad och vi visste inte vad vi skulle göra och dom bara sprang och sprang och vi visste inte hur länge dom skulle fortsätta! Efter ett tag började man kunna tänka klart igen och började fundera på hur man skulle få hästen att stanna, men det gick ju inte så jättebra precis... jag försäkte luta mig bakåt och försökte lugna henne, men nejnej. efter en stund (som kändes som en evighet) blev hon trött och jag trodde att hon skulle sakta ner men då tog hon i med de sissta krafterna och förtsatte springa. ett tag tänkte jag att jag kanske bara skulle svängar rätt in i skogen (vi red på en grusväg) men sen kom jag på att det skulle inte gå, för antagligen skulle jag bara flyga av och charmtroll hade antagligen bara vänt tillbaka och fortsatt så det var bara att hänga på. Dom sprang seriöst nästan genom hela skogen och vi visste inte hur längt dom skulle springa heller? för det finns ju massa korsningar och vi visste ju inte vart dom skulle svänga, men dom bara fortsatte rakt fram. Sara försökte svänga in kurtan (som var i täten) åt ett annat håll men han bara fortsatte och det gjorde charmtrroll också... Sen äntligen tar vägen  slut och dom börjar sakta ner och vi kom till en liten rundel och det var så skönt när dom stannade! Dom sprang sökert i bara typ nån menut med det kändes som en evighet! sara hoppade av direkt men jag orkade inte det så jag satt kvar. vi stog där och var helt chockade! och jag var typ helt förlamad för att jag hade spänt mig så mycket så jag orkade knappt lyfta armarna.
Och charmtroll har skenat med mig förut men det var INGENTING mot det här! är fortfarande helt skakis...!
Men aa ingen skadade sig och allt gick bra till slut! det var ju tur..! Hoppas det går bättre nästa gång :)

Sent i stallet...

Jag hade ingen skuts fören sent så jag red inte idag, men åkte dit och mocka och så endå. Fattar inte varför dom måsta bajsa inne i boxen när dom kan göra det ute! Det skulle inte bli lika mycket att mocka om dom kunde vara så duktiga, men det är nog  bara för mig att drömma vidare ;) Det kommer inte att hända, dom kommer fotsätta att göra sitt I boxen så att JAG måste mocka bort det ;) <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0